Produse și soluții

Soluțiile integrate (hardware și software, consultanță, instalare, training, întreținere etc.) oferite de PHILRO Industrial în domeniul detecției și analizei cu raze X au la bază analizoarele cu raze X produse de compania Dylog, lider în domeniul analizei cu raze X pentru industria alimentară, cea farmaceutică, precum și dezvoltator de aplicații speciale, particularizate.

Având o structură modulară, cu multiple posibilități de particularizare, seriile de analizoare Dylog acoperă cea mai largă gamă de aplicații, permițând dezvoltarea de soluții pentru orice fel de nevoie a clienților.


Gama de analizoare cu raze X Dylog:


Siguranță totală cu analizoarele cu raze X Dylog:

Soluțiile de analiză cu raze X oferite de PHILRO Industrial NU prezintă pericol de expunere la radiații și NU conțin materiale radioactive. Emisiile de radiații ale analizoarelor comercializate de PHILRO Industrial sunt garantate a fi sub 0,5 µSv/h (micro Sievert/oră), ceea ce este sub nivelul acceptat al radiației permise în orice țară din lume (Europa – max 1,0 µSv/h, SUA – max 5 µSv/h, Japonia – max 2,5 µSv/h).

Mai mult decât atât, sistemele de protecție pentru analizoarele cu raze X Dylog sunt supradimensionate față de standardele internaționale, pentru a garanta emisii insignifiante de radiație X, mult sub limitele admise de legislația internațională.

Ca exemplu, radiația absorbită de o persoană în cursul unui zbor intercontinental de 7 ore este de 0,05 mSv (milli-Sievert), valoare de peste 14 ori mai mare, comparativ cu valoarea emisiilor generate în aceeași perioadă de timp de un analizor cu raze X Dylog. Datorită valorilor reduse de emisie, operatorii analizoarelor cu raze X NU se consideră a fi expuși la radiații (spre deosebire de personalul medical care operează aparutura cu raze X din spitale).

Aparatura realizată de Dylog este conformă cu directivele europene 89/391, 89/654, 89/655, 89/656, 90/269, 90/270, 90/394, 90/679 referitoare la sănătatea și siguranța muncii, precum și cu directivele 80/836, 84/467, 84/466, 89/618, 90/641 și 96/29, referitoare la protecția împotriva radiației ionizante.


Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați!